Fiindcă înțelegem structurile funcționale optime privind reciclarea, cunoaștem piața românească și simțim nevoile urgente ale clienților.

De ce Paletul Reutilizabil

6 motive pentru care să alegi serviciile noastre

Noutate

Paletul Reutilizabil este o nouă platformă de colectare multi-client/reciclator. Compania noastră reprezintă o alternativă viabilă actualelor oferte de servicii din piața românească de reciclare a deșeurilor din lemn.

Particularizare

Fiecare client poate particulariza fluxul logistic în funcție de nevoile acestuia de business. Noi putem intervini chiar până la ultimul nivel al lanțului de livrare privind mărfurile clienților, monitorizând și controlând întreg procesul de recuperare al paleților, chiar de la terți (ex: partenerii de afaceri ai clienților).

Optimizare

Costurile cu amabalajele și cu A.F.M. vor fi reduse considerabil. În urma optimizării unui flux de retur al ambalajelor rezultă un timp de retur scăzut al acestora, obținându-se astfel un număr mai mare de rotații pe durata de viață al fiecărui ambalaj.

Suport

Atât clienții, cât și reciclatorii, beneficiază de consultanță de mediu. Echipa noastra oferă asistență privind respectarea prevederilor legale referitoare la reciclarea deșeurilor din lemn, introducând activitațile comerciale ale clienților și reciclatorilor în sfera de legalitate.

Eficientizare

Generatorii de deșeuri își vor atinge prin noi obiectivele de mediu, ambalajele devenind nepoluante și putând fi reciclate 100%.

Soluționare

Soluționand problemele de mediu ale clienților nostri le oferim acestora posibilitatea să se concentreze pe aspectele stringente ale propriilor business-uri, creându-le spațiu de dezvoltare.